Τόσκας: Για πολλά χρόνια κάποιοι έσπρωχναν τα προβλήματα της Αθήνας κάτω από το χαλί που λέγεται Εξάρχεια

Τόσκας: Για πολλά χρόνια κάποιοι έσπρωχναν τα προβλήματα της Αθήνας κάτω από το χαλί που λέγεται Εξάρχεια

«Ξέρουμε καλά πώς δημιουργήθηκαν αυτές οι καταστάσεις. Ξέρουμε καλά πως για πάρα πολλά χρόνια κάποιοι έσπρωχναν τα προβλήματα της Αθήνας κάτω από το χαλί που λέγεται Εξάρχεια, και ξέρουμε ότι κάποιοι δεν τολμούσαν να αγγίξουν τα προβλήματα», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σχολιάζοντας αναφορά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, περί αδυναμίας της κυβέρνησης να εγγυηθεί το νόμο και την τάξη, με αφορμή τον άγριο ξυλοδαρμό αξιωματικού της Τροχαίας.

Ο κ. Τόσκας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών, Γιώργος Διαμαντόπουλος, τη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας, τόνισε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών συνεχίζονται.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να σπάσει τα «αποστήματα» που υπάρχουν στις διάφορες περιοχές και ειδικά στα Εξάρχεια, ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ για συνδυασμό άκρατης υποκρισίας και προσπάθειας να κουκουλώσει τις ευθύνες των προηγούμενων ετών, αλλά και για «γκεμεπελικού τύπου προπαγάνδα».Σχόλια