Στον εισαγγελέα ο «προστάτης» του Κουμουτσάκου

Στον εισαγγελέα ο «προστάτης» του Κουμουτσάκου

Την πόρτα του εισαγγελέα θα περάσει σήμερα ο 24χρονος που συνελήφθη για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου .

Ο ένας εκ των τεσσάρων υπόπτων που που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του γαλάζιου βουλευτή, έπεσε χθες το απόγευμα στα χέρια της Αστυνομίας, λίγο πριν τη λήξη του αυτοφώρου, όπως φαίνεται και στα επίμαχα βίντεο, είναι ο άνθρωπος που πλησιάζει τον κ. Κουμουτσάκο με «κεφαλοκλείδωμα» και το έκανε όπως είπε «για να τον προστατεύσει» από το αγριεμένο πλήθος.

Ο άντρας πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Ασφάλειας και λίγο μετά τις 10:30 οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Ο νεαρός εμφανίστηκε γελαστός και ατάραχος, ενώ δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 24χρονου δράστη  η παρουσία του στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το απόγευμα της Πέμπτης, δεν σχετίζεται με τους ακραίους που ξυλοκόπησαν τον γαλάζιο βουλευτή, Αντίθετα, ισχυρίζεται ότι στόχος του ήταν να προστατέψει τον κ. Κουμουτσάκο, το οποίο τονίζει ότι δεν γνώριζε καν.

Oι Αρχές από την άλλη μεριά  υποστηρίζουν πως ο συλληφθείς έχει άμεση σχέση με το περιστατικό και ότι συμμετείχε σε οργανωμένο σχέδιο ξυλοδαρμού του Γιώργου Κουμουτσάκου. Θεωρεί μάλιστα ότι ο νεαρός βρέθηκε κοντά στον βουλευτή λίγο πριν την επίθεση για να τον καθυστερήσει και να προλάβουν οι «συνεργοί» του να τον γρονθοκοπήσουν.

Στην Ευελπίδων, προκειμένου να του συμπαρασταθούν, βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου και Πόντιοι, μέλη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας. Τονίζουν ότι ο νεαρός δεν είχε σχέση με ακροδεξιά στοιχεία, αλλά αντίθετα, είναι μέλος της νεολαίας τους και σκοπό είχε να προστατεύσει τον Γιώργο Κουμουτσάκο.Σχόλια