Τουρκία – Μουσουλμάνος τηλε-ευαγγελιστής: Τα χέρια όσων αυνανίζονται θα κυοφορούν στην επόμενη ζωή!

Τουρκία – Μουσουλμάνος τηλε-ευαγγελιστής: Τα χέρια όσων αυνανίζονται θα κυοφορούν στην επόμενη ζωή!

Μοιάζει με ανέκδοτο, ωστόσο είναι μια τραγελαφική πραγματικότητα: Μουσουλμάνος τηλε-ευαγγελιστής στην Τουρκία προειδοποίησε όσους αυνανίζονται, ότι τα χέρια τους θα κυοφορούν στην επόμενη ζωή!

Αυτά υποστήριξε ο Μουχαΐντ Σιχάντ Χαν ο οποίος εμφανίστηκε στην τηλεόραση για να απαντήσει σε ερωτήσεις των θεατών του καναλιού 2000 TV, όταν τηλεθεατής δήλωσε ότι «εξακολουθούσε να αυνανίζεται, ακόμα και μετά το γάμο».

Αφού του πήρε μερικά λεπτά να ξεπεράσει τη σύγχυσή του, ο Μουχαΐντ Σιχάντ Χαν, είπε αρχικά πως το Ισλάμ απαγορεύει τον αυνανισμό, για να προσθέσει ότι «ένα εδάφιο αναφέρει πως όσοι έχουν σεξουαλικές «σχέσεις» με τα χέρια τους, τότε αυτά θα κυοφορούν στην επόμενη ζωή, και θα ζητούν από τον Θεό τα δικαιώματά τους»!

«Αν ο θεατής μας ήταν ανύπαντρος, θα του σύστηνα να παντρευτεί, αλλά τώρα τι να πω;» αναρωτήθηκε ο τηλε-ευαγγελιστής, που δεν μπορούσε να πιστέψει το «αμάρτημα» και συμβούλευσε τελικά τον τηλεθεατή «να αντισταθεί στους πειρασμούς του Σατανά»!

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι, βέβαια, πολλά: Τι παιδιά θα κάνουν τα χέρια όσων αυτοϊκανοποιούνται; Θα είναι… μικρά χεράκια, ή μήπως κλώνοι του εαυτού του; Θα παίρνουν το όνομα του… κατόχου του χεριού, ή θα κάνουν αντάρτικο, και θα επιλέγουν από μόνα τους;

Τελικά, το καλύτερο «κεφάλι» το κάνεις με… θρησκεία, όχι με ποτά! Τα σέβη μας!Σχόλια