Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Σκοτώθηκε 14χρονο κορίτσι ενώ μάζευε ελιές

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Σκοτώθηκε 14χρονο κορίτσι ενώ μάζευε ελιές

Ένα 14χρονο κορίτσι από το Ρέθυμνο έχασε σήμερα τη ζωή του, όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα της κύλησε και την καταπλάκωσε, στην περιοχή των Απλαδιανών κοντά στο Γαράζο Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Η νεαρή κοπέλα από το Ρέθυμνο είχε πάει μαζί με την οικογένειά της στο χωριό τους για να μαζέψουν τις ελιές, όπως γίνεται κάθε τέτοια εποχή.

Γύρω στις 13.00 το μεσημέρι, και ενώ η νεαρή κοπέλα βρισκόταν στο χωράφι μαζεύοντας ελιές μαζί με την οικογένειά της, το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα της, στο οποίο καταπώς φαίνεται «λύθηκε» το χειρόφρενο ή δεν είχε «τραβηχτεί» ποτέ, κύλησε και χτύπησε την κοπέλα, περνώντας από πάνω της.

Άμεσα, η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Περάματος Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί, παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή, και τελικά το νεαρό κορίτσι εξέπνευσε.

Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της οικογένειας και συγγενών, έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Αυτή την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος Ρεθύμνου, οι γονείς της άτυχης κοπέλας δίνουν κατάθεση στο διευθυντή του τμήματος, ο οποίος δήλωσε πως σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το αυτοκίνητο κύλησε και χτύπησε τη μικρή, η οποία βρισκόταν λίγα μέτρα παραπέρα.

Η σωρός της 14χρονης θα μεταφερθεί αργότερα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για τα περαιτέρω.Σχόλια