Τρέλα με το Pokemon Go και στην Ελλάδα!

Τρέλα με το Pokemon Go και στην Ελλάδα!

Από το μεσημέρι του Σαββάτου το Pokemon Go, το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας για φορητές συσκευές  είναι πλέον επισήμως προσβάσιμο και από την Ελλάδα. Η σχετική εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές μέσω των αντίστοιχων app stores, όπου πλέον εμφανίζεται κανονικά.

Μόνο που λόγω της μεγάλης ζήτησης από όλο τον κόσμο οι servers του παιχνιδιού δυσκολεύονται όπως φαίνεται να ανταποκριθούν και η σύνδεση είναι μάλλον αδύνατη για τους περισσότερους. Όπως προκύπτει από δημοσιεύσεις χρηστών στα social media, το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά είναι γενικευμένο.

Τις προηγούμενες ημέρες το κατέβασμα του app και η είσοδος στον εικονικό κόσμο των Pokemon ήταν εφικτή μέσω VPN παρακάμψεων,όμως η λειτουργία του παιχνιδιού δεν είχε άμεση σχέση με το πραγματικό περιβάλλον.

Η παγκόσμια τρέλα με το Pokemon Go έχει αποφέρει ήδη τεράστια κέρδη, ανεβάζοντας κατά 10 δισ. δολάρια την αξία της Nintendo, η οποία διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Πίκατσου και των υπολοίπων Pokemon.Σχόλια