Τρελό ράλι για το Bitcoin. Ξεπέρασε τα 12.800 δολάρια, πλησιάζει το υψηλό του

Τρελό ράλι για το Bitcoin. Ξεπέρασε τα 12.800 δολάρια, πλησιάζει το υψηλό του

Η μέρα που το κρυπτονόμισμα Libra το οποίο επεξεργάζεται εδώ και δύο χρόνια ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκεμπεργκ, θα είναι διαθέσιμο πλησιάζει και φαίνεται πως αυτή η είδηση ενεργοποίησε τους κατόχους του Bitcoin με αποτέλεσμα η τιμή του συγκεκριμένου (πρωτοποριακού) κρυπτονομίσματος να κάνει τρελή κούρσα προς τα πάνω.

Η τιμή του Bitcoin ξεπέρασε τα 12.800 δολάρια και όλα δείχνουν πως θα ξεπεράσει τα 20.000 δολάρια τα οποία είχε φτάσει το Δεκέμβρη του 2017.

Τα κρυπτονομίσματα έχουν δύο βασικά πλεονεκτήματα, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα στον σημερινό Έλληνα μικροεπενδυτή, που η καταιγίδα της μακρόχρονης κρίσης τον έχει αφήσει με ελάχιστα χρήματα. Το ένα είναι ότι για να ξεκινήσουμε, αρκεί να διαθέτουμε λίγες εκατοντάδες ευρώ, σύνδεση στο διαδίκτυο και καλή καθοδήγηση. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά χρηματιστήρια, που για να σου επιστρέψουν ικανοποιητικό εισόδημα χρειάζονται πολύ περισσότερα χρήματα. Το δεύτερο πως για πρώτη φορά και εμείς από την Ελλάδα μπορούμε να συμμετέχουμε ισότιμα σε ένα διεθνή επενδυτικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BITCOIN: Κρυπτονόμισμα, ένας νέος οικονομικός κόσμος

Σχόλια