Τρία χρόνια φυλακή σε 39χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του

92 0

Ένοχος για σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης ανιψιάς του κρίθηκε σήμερα από το Δικαστήριο Λάρνακας ένας 39χρονος από την Ελλάδα, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών χρόνων.

Όπως προέκυψε στην πολύμηνη δίκη για την υπόθεση, ο 39χρονος είχε εκμεταλλευτεί την εμπιστοσύνη της οικογένειας της ανήλικης, καθώς ο πατέρας της που έχει πεθάνει, ήταν αδελφός της συζύγου του κατηγορούμενου.

Η ανήλικη κατέθεσε ότι ο θείος της την ανάγκαζε να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί του για δύο ολόκληρα χρόνια. Όταν πέθανε ο πατέρας της, ανέφερε τα περιστατικά στη μητέρα της και μαζί έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 39χρονο.

Σημειώνεται ότι η ανήλικη διέμενε στο σπίτι του θείου της μετά το θάνατο του πατέρα της. Η κοπέλα είχε καταθέσει πως ο θείος της έχει μια ελιά στα γεννητικά όργανα, ώστε να αποδείξει ότι όντως τον είχε δει γυμνό, κάτι που ο κατηγορούμενος αμφισβητούσε.

Μετά από εξέταση που έγινε από ιατροδικαστή αποδείχθηκε πως η ανήλικη είχε περιγράψει με ακρίβεια χαρακτηριστικά του σώματος του θείου της.Join the Conversation