Τρία χρόνια φυλακή σε 39χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του

Τρία χρόνια φυλακή σε 39χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του

Ένοχος για σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης ανιψιάς του κρίθηκε σήμερα από το Δικαστήριο Λάρνακας ένας 39χρονος από την Ελλάδα, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών χρόνων.

Όπως προέκυψε στην πολύμηνη δίκη για την υπόθεση, ο 39χρονος είχε εκμεταλλευτεί την εμπιστοσύνη της οικογένειας της ανήλικης, καθώς ο πατέρας της που έχει πεθάνει, ήταν αδελφός της συζύγου του κατηγορούμενου.

Η ανήλικη κατέθεσε ότι ο θείος της την ανάγκαζε να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί του για δύο ολόκληρα χρόνια. Όταν πέθανε ο πατέρας της, ανέφερε τα περιστατικά στη μητέρα της και μαζί έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 39χρονο.

Σημειώνεται ότι η ανήλικη διέμενε στο σπίτι του θείου της μετά το θάνατο του πατέρα της. Η κοπέλα είχε καταθέσει πως ο θείος της έχει μια ελιά στα γεννητικά όργανα, ώστε να αποδείξει ότι όντως τον είχε δει γυμνό, κάτι που ο κατηγορούμενος αμφισβητούσε.

Μετά από εξέταση που έγινε από ιατροδικαστή αποδείχθηκε πως η ανήλικη είχε περιγράψει με ακρίβεια χαρακτηριστικά του σώματος του θείου της.

Σχόλια