Τρίκαλα: Δέσμευσαν τους λογαριασμούς επιχειρηματία λόγω τάφου

Τρίκαλα: Δέσμευσαν τους λογαριασμούς επιχειρηματία λόγω τάφου

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα, ήρθε στην επιφάνεια ένα ιδιαίτερης σημασίας θέμα το οποίο γνωστοποίησε ο  Θεόδωρος Σπανός.

Το εν λόγω θέμα αφορά έναν πασίγνωστο επιχειρηματία στη τοπική κοινωνία των Τρικάλων (σ.σ του οποίου το όνομα ανέφερε ο κ. Σπανό) ο οποίος  πλήρωσε ότι του ζητήθηκε πριν από 17 χρόνια όταν έχασε το παιδί του και έκτοτε δεν του είχε σταλεί κάποια ειδοποίηση που να τον ενημέρωνε για οφειλές και σήμερα βρέθηκε με μια οφειλή περίπου 520 ευρώ όπου οι προσαυξήσεις είναι διπλάσιες της οφειλής…
Η οφειλή αυτή είχε ως αποτέλεσμα την δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών του Επιχειρηματία, ο οποίος όπως ανέφερε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη, όρισε Δικηγόρο που έχει έρθει σε επαφή με τον Δήμο.

Το γεγονός ότι η οφειλή έχει φτάσει τα …17 χρόνια, προκάλεσε αίτημα διαγραφής από τον κ. Σπανό με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου να απαντά «γιατί δεν την διαγράψατε εσείς».

Πάντως είμαστε βέβαιοι πως στην συγκεκριμένη περίπτωση, η οικονομική επιφάνεια του επιχειρηματία είναι τέτοια που αν του ζητούνταν να πληρωθεί η οφειλή το …2002 θα είχε τακτοποιηθεί το θέμα, ενώ τώρα είναι λογικό ο επιχειρηματίας να έχει «φορτώσει» με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η υπόθεσή του από πλευράς Δημοτικής Αρχής Τρικάλων για τις περιπέτειες που έχει μπει με την δέσμευση τραπεζικών λογαριασμώνΣχόλια