Το…τρίο που έχει τρελάνει την Αγγλία!

Το…τρίο που έχει τρελάνει την Αγγλία!

Η κοπέλα στα αριστερά είναι η Τζέιν Σαλακόβα, ετών 27. Ο άνδρας είναι ο 36χρονος Άνταμ Λάιονς. Στα δεξιά είναι η Μπρουκ Σιντ, 28 χρονών.

Ο Άνταμ και η Μπρουκ έχουν ήδη δύο παιδάκια, αλλά μαντέψτε! Σε λίγες εβδομάδες ο Άνταμ θα αποκτήσει και τρίτο παιδάκι με την Τζέιν. Η οικογένεια θα αποκτήσει και έκτο μέλος! Ναι, η οικογένεια.

Οι τρεις τους είναι όλοι ερωτευμένοι ο… ένας και η μία με τον άλλον και την άλλη. Αρχικά ήταν ζευγάρι η Τζέιν με τον Άνταμ, μέχρι που γνώρισαν την Μπρουκ, η οποία είναι αμφιφυλόφιλη. Η Μπρουκ σαγήνευσε αμφότερους, εκείνοι γοητεύτηκαν από την Μπρουκ και τελικά πάρθηκε η εξτρίμ, ριζοσπαστική και σίγουρα προοδευτική ιδέα να γίνουν όλοι μαζί ένα. Χωρίς κτητικά αισθήματα επί των παιδιών και επί των ενηλίκων, ίσως όπως ορίζει πραγματικά η φύση…

Ζούνε μαζί στο Λονδίνο, δίχως σύμφωνο συμβίωσης, αφού ακόμη και η προοδευτική πλέον σε τέτοια θέματα αγγλική κοινωνία δεν έχει προβλέψει… γραφειοκρατία για τα τρίο!

Από τις φωτογραφίες, τα παιδιά δείχνουν υγιέστατα σωματικά και νοητικά και πραγματικά πρέπει να χαίρονται τον έρωτά τους και τον  τρόπο ζωής που επέλεξαν.
Σχόλια