Τρομοκρατικές επιθέσεις Βρυξέλλες: Δημοσιογράφος ο τζιχαντιστής με το καπέλο

Τρομοκρατικές επιθέσεις Βρυξέλλες: Δημοσιογράφος ο τζιχαντιστής με το καπέλο

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση στον δημοσιογράφο Φεϊσάλ Σεφού – Πιστεύεται ότι είναι ο «βομβιστής με το καπέλο» στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Τον τρίτο δράστη που αιματοκύλισε το αεροδρόμιο των Βρυξελλών την περασμένη Τρίτη φέρεται ότι ταυτοποίησαν οι βελγικές Αρχές, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η γαλλική εφημερίδα «Le Soir».

Ο Φεϊσάλ Σεφού, ένας δημοσιογράφος στα βελγικά μέσα ενημέρωσης που έχει κατηγορηθεί για προπαγάνδα υπέρ του μουσουλμανικού φονταμενταλισμού στη χώρα, φέρεται να είναι σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ ο άνθρωπος με το καπέλο που έλαβε μέρος στην τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και στη συνέχεια διέφυγε.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τον αναγνώρισε ο οδηγός του ταξί που τον μετέφερε στο αεροδρόμιο, μαζί με τους δύο βομβιστές αυτοκτονίας.

Η είδηση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από τις βέλγικες Αρχές, οι οποίες ωστόσο διέψευσαν δημοσίευμα βελγικής εφημερίδας που αναφερόταν στη δολοφονία ενός ιδιωτικού φρουρού βελγικού πυρηνικού εργοστασίου και στην κλοπή της κάρτας εισόδου του στο εργοστασίο. Η κάρτα δεν εκλάπη ανέφεραν οι Αρχές.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια