Τσακαλώτος: Δεν ξέρετε τι έχουμε περάσει στις διαπραγματεύσεις

Τσακαλώτος: Δεν ξέρετε τι έχουμε περάσει στις διαπραγματεύσεις

Τον… πόνο του μοιράστηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους οποίους ενημερώνει για το πολυνομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή για να ικανοποιήσει τα προαπαιτούμενα για την αξιολόγηση και την πολυπόθητη δόση.

Ο υπουργός Οικονομικών απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία ενημερώνει μαζί με τον αναπληρωτή του Γιώργο Χουλιαράκη, για τις διαπραγματεύσεις και το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει τον «κόφτη» (σ.σ. μάλλον τελικά δεν θα κατατεθεί ως τροπολογία), τα «κόκκινα δάνεια», τους έμμεσους φόρους και το Ταμείο αποκρατικοποιήσεων, ώστε να μην υπάρξουν διαρροές στην ψηφοφορία που θα γίνει την Κυριακή στη Βουλή.

Ο υπουργός Οικονομικών, όπως αναφέρουν πληροφορίες, φέρεται να είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Όσοι δεν έχετε συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις, δεν ξέρετε τις μεγάλες δυσκολίες τις οποίες συναντάμε»

Από εκεί και πέρα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης αναφέρθηκε στον «κόφτη», εκτιμώντας πως δεν θα εφαρμοστεί επί της ουσίας ποτέ αλλά ακόμη κι αν αυτό συμβεί, δεν θα είναι αυτόματος.

Διαβάστε επίσης: Ο Κοντονής διαβάζει για την… ΑΕΚ στη Βουλή (photo)Σχόλια