Τσάρλι Σιν: «Ναι, είμαι οροθετικός» (video)

Τσάρλι Σιν: «Ναι, είμαι οροθετικός» (video)

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Τσάρλι Σιν να είναι οροθετικός. Ο 50χρονος ηθοποιός αποκάλυψε σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως είναι οροθετικός και το γνωρίζει εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια. 

«Είμαι εδώ για να ανακοινώσω πως είμαι οροθετικός για να μπει ένα τέλος σε όσα γράφονται για μένα κακόβουλα και να μπει ένα τέλος σε αυτό το μπαράζ των επιθέσεων και των ψευδών πως απειλώ την υγεία άλλων ανθρώπων. Αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότηταΠάντα χρησιμοποιούσα προφυλακτικό και ήμουν ειλικρινής με τις σχέσεις μου», είπε.

Πάντως αποκάλυψε πως χρειάστηκε να αγοράσει τη σιωπή ορισμένων ανθρώπων. «Έπρεπε να πληρώσω κάποιους για να μην το αποκαλύψουν. Όχι πολλούς, αλλά αρκετούς», τόνισε. «Μιλάμε για πολλά χρήματα. Κάποιοι ξέχασαν πως έχω πέντε παιδιά και μια εγγονή. Εγώ για κάποιο λόγο τους εμπιστεύτηκα, γιατί ήταν στον κύκλο της εμπιστοσύνης μου, αλλά αντί να με βοηθήσουν, εκείνοι με πρόδωσαν. Πλέον μετά τη σημερινή μου ομολογία, δεν θα πληρώσω κανέναν άλλο», τόνισε.

 Σχόλια