Τσίπρας: Ανοησία να μιλούν για προεκλογική περιοδεία – Οι εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβρη του ’19

Τσίπρας: Ανοησία να μιλούν για προεκλογική περιοδεία – Οι εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβρη του ’19

Να κλείσει ξανά τη συζήτηση για το ενδεχόμενο εκλογών επιχείρησε με δηλώσεις του από την Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζοντας ανοησίες όσους μιλούν για προεκλογικού τύπου περιοδεία στην Κρήτη.

«Το να βρίσκεται η κυβέρνηση και ο ίδιος πρωθυπουργός απέναντι στα προβλήματα και να συζητάει με τους φορείς, αυτό δεν είναι ζήτημα εκλογών» είπε ο πρωθυπουργος σε δηλώσεις του από τον Άγιο Νικόλαο.

«Αυτό πρέπει να γίνεται καθόλη τη διάρκεια της τετραετίας. Εμείς βρισκόμαστε στην αρχή της τετρατείας, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν στην ώρα τους το Σεπτέμβριο του 2019» πρόσθεσε.

Μέχρι τότε, όπως είπε, θα πρέπει «να έχουμε πετύχει δύο στόχους: πρώτα την έξοδο απο τον επιτροπεία και αυτό θα συμβεί στο μέσο της θητείας και δεύτερον την παραγωγική ανασυγκρότηση και τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις».

Ξεκινώντας τη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων του Λασιθιού ο πρωθυπουργός τους κάλεσε να μην διστάσουν να εκφράσουν παράπονα και να κάνουν κριτική και κατόπιν σημείωσε με έμφαση ότι το 50% των κονδυλίων που αντιστοιχούν στην Κρήτη από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων θα διατεθούν στην περιοχή τους.

από το cretapost.grΣχόλια