Τσίπρας: Δεν εξετάζουμε σενάρια εκλογών – Έχουμε νωπή & ισχυρή λαϊκή εντολή

Τσίπρας: Δεν εξετάζουμε σενάρια εκλογών – Έχουμε νωπή & ισχυρή λαϊκή εντολή

Την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε νωρίτερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση, όπως αυτές διαμορφώνονται μετά και την κατάθεση των συμπληρωματικών προτάσεων της κυβέρνησης, αναφορικά με το δημοσιονομικό και το χρέος.

Ο κ. Τσίπρας έβαλε τέλος στα σενάρια των εκλογών εκτιμώντας ότι η στήριξη της κυβέρνησης από τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, αποτελεί και το πιο ισχυρό όπλο της χώρας στη διαπραγμάτευση. Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε ότι «η κυβέρνηση έχει μια νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή την οποία και εφαρμόζει και δεν εξετάζει σενάρια εκλογών».

Σε ό,τι αφορά στα της διαπραγμάτευσης, κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει στην κατάθεση ουσιαστικών προτάσεων, που μπορούν να δώσουν μια βιώσιμη λύση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας «εκτίμησε ότι τώρα βρισκόμαστε στο πιο ουσιαστικό και κρίσιμο σημείο των διαπραγματεύσεων και το κόμμα πρέπει να παίξει έναν ουσιαστικό ρόλο στήριξης της κυβερνητικής προσπάθειας».

Σχόλια