Τσίπρας ο εκσυγχρονιστής!

Τσίπρας ο εκσυγχρονιστής!

Απίστευτα ήταν αυτά που ακούσαμε πάλι από το στόμα του Αλέξη Τσίπρα!

«Ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος διεκδίκησε την προεδρία ως μέγας μεταρρυθμιστής και εκσυγχρονιστής, ήταν εκείνος που έχοντας μία καίρια θέση στην κυβέρνηση Σαμαρά, έχοντας την ευθύνη του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υπήρξε ο πιο πιστός συνεχιστής των χειρότερων παραδόσεων του σκληρού κομματικού κράτους», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, ξεχνώντας το τι συμβαίνει στην πατρίδα μας κατά τη διάρκεια του τελευταίο χρόνου που είναι στην διακυβέρνηση!

Ο πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε στο κράτος που τον τελευταίο χρόνο παραλύει από ακυβερνησία, σκάνδαλα και διαπραγματεύσεις που μας πηγαίνουν 100 χρόνια πίσω, αναφέρθηκε ωστόσο στην κυβέρνηση Σαμαρά, για την οποία είπε πως χρησιμοποίησε τη Δημόσια Διοίκηση σαν φέουδο αλλά και σαν εργαλείο αναπαραγωγής πολιτικών εξουσιών.

Mην ξεχνάμε και το βαθύ κράτος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το οποίο βρήκε τρόπο να δικαιολογήσει τις προκλητικές αυξήσεις στους μισθούς προς τα «δικά της παιδιά», ήτοι τους μετακλητούς υπαλλήλους.

Πώς, άλλωστε, θα γινόταν να αμείβεται με ένα πενιχρό ποσό η εξ αγχιστείας εξαδέλφη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η κ. Αναστασία Ψαρουδάκη, η οποία διορίστηκε, με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη;

121

ΥΓ: Eσείς τι έχετε κάνει κ. Τσίπρα μέσα σε αυτό το χρόνο;

ΥΓ 2: Ευτυχώς που τελειώσατε τις πελατειακές σχέσεις με το κράτος!

 Σχόλια