Τσίπρας: Ο λαός θα διαψεύσει τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων που προδιαγράφουν ντέρμπι

Τσίπρας: Ο λαός θα διαψεύσει τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων που προδιαγράφουν ντέρμπι

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

«Είμαι απολύτως σίγουρος ότι ο ελληνικός λαός θα διαψεύσει τα μηνύματα των δημοσκοπήσεων που προδιαγράφουν ντέρμπι», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όπως μας έδωσε μεγάλη δύναμη για συμφωνία όταν το μιντιακό σύστημα ήταν εναντίον μας στο δημοψήφισμα στις 5 Ιούλη, έτσι και τώρα η διάφορα δεν θα είναι μεγάλη και η νίκη μας θα είναι βέβαιη» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ματώσαμε προκειμένου να σταματήσει ο λαός μας να ματώνει, γιατί ήταν η υπόσχεση που δώσαμε και την τηρήσαμε μέχρι τέλους», είπε ακόμη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, τόνισε ότι «από την πρώτη στιγμή κάποιοι είχαν σχεδιάσει την πρώτη προσπάθεια της Αριστεράς να κυβερνήσει τον τόπο, να είναι μια μικρή παρένθεση. Είχαν σχεδιάσει την χρηματοπιστωτική ασφυξία, αλλά και την μεγάλη παγίδα της 12ης Ιουλίου, την παγίδα αποπομπής της χώρας από το ευρώ. Ματώσαμε προκειμένου να σταματήσει ο λαός μας να ματώνει, γιατί ήταν η υπόσχεση που δώσαμε και την τηρήσαμε μέχρι τέλους. Τώρα, ζητάμε τη συνέχεια να μη μείνει μετέωρη αυτή η προσπάθεια μας».

Οι μάχες που έχουμε μπροστά μας, συνέχισε, παραμένουν μεγάλες και δύσκολες με εμπειρία και αποφασιστικότητα και με τη στήριξη του λαού μας θα δώσουμε και αυτές τις μάχες.

Αναφερόμενος στη «μάχη της διαπραγμάτευσης», είπε ότι δόθηκε με παλικαριά και αποφασιστικότητα σημειώνοντας: «Σταθήκαμε όρθιοι στις πιο δύσκολες στιγμές. Και εκείνο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ακόμη και αν κάποιοι σε ρίξουν κάτω να σηκωθείς και να παλεύεις να μην το βάλλεις κάτω και αυτό είναι το μήνυμα που δίνει ο Ελληνικός Λαός».Σχόλια