Τσίπρας: Όποιος σκέπτεται εκλογές, δεν μπορεί παρά να είναι ανόητος

Τσίπρας: Όποιος σκέπτεται εκλογές, δεν μπορεί παρά να είναι ανόητος

Στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών τον προσεχή Σεπτέμβρη αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Άρτα, δηλώνοντας ότι «Όποιος σκέπτεται εκλογές, δεν μπορεί παρά να είναι ανόητος».

«Τ’ ακούω και τα διαβάζω κι εγώ αυτά τα σενάρια. Τώρα που η χώρα μπαίνει σε ράγες, η οικονομία σιγά – σιγά ανακάμπτει, η ανεργία αποκλιμακώνεται, όποιος σκέπτεται εκλογές, δεν μπορεί παρά να είναι ανόητος. Όποιος δε, τις ζητάει, δυο φορές ανόητος» τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, σε παρόμοια διάψευση προχώρησε και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο Real.gr, και αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Η εκλογολογία που συντηρείται από τη Νέα Δημοκρατία και μερίδα των ΜΜΕ έχει καταντήσει γραφική».

«Όταν στελεχώνονται νοσοκομεία, βλέπουν εκλογές. Όταν παίρνονται νέες πρωτοβουλίες στην κοινωνική πολιτική, ξαναβλέπουν εκλογές. Ακόμη κι όταν γίνεται υπουργικό συμβούλιο (πράγμα άγνωστο για την πρώην κυβέρνηση της ΝΔ) το θεωρούν προμήνυμα εκλογών» πρόσθεσε η ίδια.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας: «Θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να εκπληρωθεί το χρέος των γερμανικών αποζημιώσεων»

Πηγή φωτογραφίας: naftemporiki.gr

 Σχόλια