Τσίπρας: «Πολιτικά αήθης ο Κυριάκος Μητσοτάκης» – Παραδέχθηκε πως πήγε 15Αυγουστο διακοπές στη θαλαμηγό

Τσίπρας: «Πολιτικά αήθης ο Κυριάκος Μητσοτάκης» – Παραδέχθηκε πως πήγε 15Αυγουστο διακοπές στη θαλαμηγό

 

Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό παραχωρεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας!

Με το… καλημέρα έσπευσε να κατηγορήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να τον χαρακτηρίσει νεοφιλελεύθερο που διστάζει να υπερασπιστεί την ιδεολογία του και τον κατονόμασε αήθη, διότι διαρκώς τον υβρίζει και τον ονομάζει ψεύτη, αντί να κάνει αντιπολίτευση επί της ουσίας.

Ο πρωθυπουργός επιμένει πως ο Κ. Μητσοτάκης είπε και εννοούσε πως ο εργαζόμενος μπορεί σε συμφωνία με την εργοδοσία να δουλεύει επταήμερο και δεν ήθελε να πει πως τα εργοστάσια πρέπει να μένουν ανοιχτά επί επταημέρου, καθώς αυτό ισχύει ούτως ή άλλως.

Είπε ξανά πως οι εκλογές θα γίνουν σε πέντε μήνες και πως η 13η σύνταξη δεν είναι ένα απλό επίδομα, αλλά θα ισχύει εσαεί.

Για τις διακοπές του το καλοκαίρι του 2018 στο κότερο της οικογένειας Παναγοπούλου, παραδέχθηκε πως έγιναν 15Αυγουστο (και όχι Σεπτέμβρη όπως είπε στη Βουλή) και πως δεν έχει τίποτα να κρύψει, καθώς είχε δημοσιευτεί σε έντυπο του Β. Μαρινάκη από το Σεπτέμβρη του 2018 και πως επανήλθε στο προσκήνιο τώρα για προεκλογικούς λόγους.

Τόνισε επίσης πως ακροδεξιά έντυπα έγραψαν fake news για τον πατέρα του και είναι αθλιότητα από την πλευρά του Κ. Μητσοτάκη το ότι να αναπαράγει, ενώ μίλησε για πλαστή πραγματικότητα την οποία βγάζει προς τα έξω ο Β. Μαρινάκης μέσω των ΜΜΕ.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως η ευρωεκλογές θα είναι ντέρμπι και πως ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα θα βγει ξανά νικητής στις εθνικές εκλογές, ενώ ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή του αποκάλυψε πως οι τουρκικές εξορύξεις στην κυπριακή ΑΟΖ γίνονται για τα μάτια του κόσμου και για δημιουργία εντυπώσεων και πως οι γείτονες στην πραγματικότητα δεν έχουν τα Μέσα για να εξάγουν φυσικό αέριο!


Σχόλια