Τσίπρας: Προτιμάμε να κερδίζουμε τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις

Τσίπρας: Προτιμάμε να κερδίζουμε τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις

«Προτιμάμε να κερδίζουμε τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις», σημείωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ενώ πρόσθεσε πως οι εκλογές θα γίνουν το 2019.

Αναλυτικότερα, ο κ. Τσίπρας είχε σήμερα συνάντηση με δημοσιογράφους από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Μέγαρο Μαξίμου, οι οποίοι του έκαναν διάφορες ερωτήσεις, αναφορικά τα σενάρια περί εκλογών, το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, και για το εάν αυτό σχετίζεται με την εικόνα της κυβέρνησης στις δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας υπενθύμισε ότι και στο παρελθόν, τα τελευταία δύο χρόνια, οι δημοσκοπήσεις εμφάνιζαν τη ΝΔ να προηγείται, αλλά πάντα το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε ότι προτιμά να κερδίζει τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις.

«Προτιμάμε να κερδίζουμε τις εκλογές παρά τις δημοσκοπήσεις. Οι εκλογές θα γίνουν το 2019. Τότε θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το έργο μας και οι πολίτες να συγκρίνουν τι έγινε με την ανεργία σε σχέση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά και τι έγινε με το θέμα της ύφεσης» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

«Τότε, οι πολίτες θα κρίνουν αυτή την κυβέρνηση με βάση το συνολικό έργο της», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως γνωρίζει ότι αυτό είναι φιλόδοξο, αλλά επεσήμανε πως είναι αισιόδοξος.

Πηγή φωτογραφίας: protothema.gr


Σχόλια