Τσίπρας σε αγρότες: Ελάτε να τα βρούμε

Τσίπρας σε αγρότες: Ελάτε να τα βρούμε

Τους αγρότες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει με ποιον τρόπο θα εκτονωθεί η κατάσταση.

«Η πρόταση για το Ασφαλιστικό γράφτηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα στα ελληνικά και δεν μας υπαγορεύτηκε από τους Θεσμούς. Αφορά περισσότερο εμάς και όχι τους Θεσμούς. Προστατεύει τους ασθενέστερους με το θεσμό της εθνικής σύνταξης και κατανέμει τα βάρη με όρους ισότητας».
Η πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό τηρεί το γράμμα της συμφωνίας και γι΄αυτό είναι αυτονόητο ότι θα

γίνει αποδεκτή από τους θεσμούς, ανέφερε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σημειώνοντας ότι αυτή η πρόταση γράφτηκε από την κυβέρνηση στα ελληνικά και δεν μας δόθηκε από τους θεσμούς όπως γινόταν στο παρελθόν.

«Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Θα πρέπει να σταματήσουν το παιχνίδι μικροπολιτικής και του λαϊκισμού και να καταθέσουν συγκεκριμένες εναλλακτικές προτάσεις», τόνισε ο πρωθυπουργός και κατηγόρησε τη ΝΔ για «ρεσιτάλ ανευθυνότητας», αναφορικά με την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για άμεση απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Οι τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας θα είναι 4

«Αύριο στη βουλή, καταθέτουμε διάταξη και ψηφίζουμε διάταξη που θα ορίζει ότι οι τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας θα είναι τέσσερις», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, στο  υπουργικό συμβούλιο, αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες.

«Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγουμε τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος και θα δημιουργηθούν τηλεοπτικά σχήματα οικονομικά βιώσιμα και πραγματικά ανεξάρτητα», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.Σχόλια