Τσίπρας σε προσφυγόπουλο: Κι εγώ ζητάω χρήματα από τον Σουλτς!

93 2

Ο 8χρονος Μοχαμεντίν, ένας μικρός Σύρος πρόσφυγας, ήταν το πρόσωπο που «έκλεψε την παράσταση» κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στη Λέσβο το πρωί.

Ο οκτάχρονος συστήθηκε με θάρρος, και συνόδευσε τους δυο άνδρες σε όλη την περιοδεία τους στους χώρους του Κέντρου Καταγραφής και Ταυτοποίησης Μεταναστών και Προσφύγων στη Μόρια, ενώ από κάποια στιγμή και μετά, κυκλοφορούσε κρατώντας τον κ. Σουλτς από το χέρι.

Τελικά στο Κέντρο Καταγραφής των Σύρων προσφύγων, όπου Τσίπρας και Σουλτς έκαναν δηλώσεις, ο μικρός Μοχαμεντίν απέκτησε και ένα μπουφάν που του χάρισαν οι δυο άνδρες. Στο ερώτημα δε, αν θέλει και τίποτα άλλο, ο μικρός απάντησε απλά «money», δηλαδή «χρήματα».

Τότε ήταν η ώρα του Έλληνα πρωθυπουργού να πάρει το λόγο, ο οποίος απάντησε χαριτολογώντας στον μικρό ότι «Κι εγώ αυτό του ζητάω – καιρό τώρα…», αναφερόμενος στον κ. Σουλτς!Join the Conversation

2 comments

  1. Marina Louri Απάντηση

    Ωραιο χουμορ.στο θαλασσοπνιγμενο παιδι

  2. Obrist Nicolas Απάντηση

    Είμαι ο κ Obrist Νικόλας, ένα νόμιμο και ένα αξιόπιστο δανειστή χρήματα. Έχουμε δανείσει κεφάλαια σε ιδιώτες που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια, δίνουμε δάνειο σε ανθρώπους που έχουν μια κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς, να επενδύσουν στις επιχειρήσεις.
    Έχετε ψάξει για το δάνειο; δεν έχετε να ανησυχείτε, επειδή είστε στο σωστό μέρος θ προσφέρει δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 2%, οπότε αν είστε στην ανάγκη ενός δανείου θέλω να επικοινωνήσετε μαζί μου μόνο μέσω Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα: [email protected]