Τζιχαντιστές «τιμωρούν» ληστές με ακρωτηριασμό (προσοχή – σκληρές εικόνες)

Τζιχαντιστές «τιμωρούν» ληστές με ακρωτηριασμό (προσοχή – σκληρές εικόνες)

Για μια ακόμη φορά, οι τζιχαντιστές προκαλούν αποτροπιασμό με τις εικόνες φρίκης που ανεβάζουν στο διαδίκτυο μέσω των social media. Αυτή τη φορά τα θύματά τους ήταν δύο άντρες, οι οποίοι τιμωρούνται για υποτιθέμενη κλοπή με ακρωτηριασμό, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος ζητωκραυγάζει.

0

Οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες, δείχνουν δύο άνδρες με δεμένα τα μάτια να οδηγούνται με τη βία σε μία κεντρική πλατεία, όπου βρίσκεται συγκεντρωμένο πλήθος, και εκεί οι τζιχαντιστές τους βάζουν να καθίσουν γύρω από ένα ξύλινο τραπέζι, κρατώντας μπαλτάδες και αυτόματα όπλα.

Οι τζιχαντιστές εκτελεστές δένουν πρώτα με σχοινί τα χέρια των δύο ανδρών γύρω από τους καρπούς, τραβούν το σχοινί προκειμένου να μην μπορούν να απομακρυνθούν οι άτυχοι άνδρες, και αμέσως μετά, με έναν μπαλτά, κόβουν από τους καρπούς τα χέρια των δύο ανδρών.

1

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, πρωτοφανούς φρικαλεότητας, είναι οι τελευταίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από τους τζιχαντιστές μετά από μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο, που έχουν δημοσιοποιηθεί και δείχνουν τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες που διαπράττουν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

2Σχόλια