Τζιτζικώστας: Διεξαγωγή Κεντρικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ ζητά με επιστολή του στον Παπαμιμίκο

Τζιτζικώστας: Διεξαγωγή Κεντρικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ ζητά με επιστολή του στον Παπαμιμίκο

Την επιθυμία του να διεξαχθεί έστω μια Κεντρική Συνδιάσκεψη στην ΝΔ, ζητά με επιστολή του ο Απόστολος Τζιτζικώστας από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, αλλά και προς τους συνυποψηφίους τους.

Όπως αναφέρει ο κ. Τζιτζικώστας στην επιστολή του, «ο διάλογος θα βοηθήσει, τόσο στην καλύτερη παρουσίαση των θέσεων των υποψηφίων, όσο και στην τόνωση του ενδιαφέροντος για τις εσωκομματικές μας διαδικασίες».

Συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα υποστηρίζουν πως ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, από την αρχή, έχει ζητήσει τη διεξαγωγή πέντε θεματικών εκδηλώσεων, οι οποίες μπορούν, όπως σημειώνει ο ίδιος στην επιστολή, να ενσωματωθούν στο πλαίσιο της Κεντρικής Συνδιάσκεψης.

Ο Τζιτζικώστας παρουσίασε και τους βασικούς άξονες της πολιτικής του, «Προτάσεις για ένα δίκαιο πολιτικό σύστημα», όπως τις ονομάζει:

Πηγή: Επιστολή Τζιτζικώστα σε Παπαμιμίκο: Ζητά διεξαγωγή Κεντρικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/234856/epistoli-tzitzikosta-se-papamimiko-zita-diexagogi-kentrikis-syndiaskepsis-tis-nd#ixzz3qztPPxA9

 Σχόλια