Τζιτζικώστας: Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στον τοίχο

Τζιτζικώστας: Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στον τοίχο

«Η χώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση, μια νέα Νέα Δημοκρατία», δήλωσε το μεσημέρι από τα Χανιά ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

«Πρέπει στις 22 του μήνα με την ψήφο μας να στείλουμε το μήνυμα ότι η χώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ μια ισχυρή αντιπολίτευση, μια νέα Νέα Δημοκρατία, με νέα πρόσωπα, που θα μπορεί να συνδιαμορφώσει με την συνεργασία όλων ένα αναπτυξιακό σχέδιο για την μεταμνημονιακή εποχή», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας προς εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στο Επιμελητήριο της πόλης.

Ο κ. Τζιτζικώστας στην ομιλία του χαρακτήρισε επικίνδυνη την κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι «οδηγεί την χώρα στον τοίχο», ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα υποδομών που υπάρχουν στην Κρήτη, θέτοντας ως βασικότερα από αυτά την κατάσταση στο Βόρειο Οδικό Άξονα του νησιού και τη διάβρωση των ακτών.

Ακόμη, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας της κεντρικής πολιτείας με τα επιμελητήρια, επισημαίνοντας ότι πιστεύει «πραγματικά ότι εθνικό σχέδιο αναγέννησης της χώρας δεν μπορεί να προκύψει παρά μόνο εάν υπάρχει συνεργασία της πολιτείας, των πολιτικών κομμάτων, με την ίδια την κοινωνία, τα επιμελητήρια, την αγορά με τους ανθρώπους τους παραγωγικούς, τους δημιουργικούς».

Σημειώνεται ότι ο κ. Τζιτζικώστας, αμέσως μετά τα Χανιά θα επισκεφτεί το Ρέθυμνο, ενώ στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς» στο Ηράκλειο.

Σχόλια