Τζιτζικώστας: Καμία πιθανότητα να συγκυβερνήσω με τον ΣΥΡΙΖΑ

Τζιτζικώστας: Καμία πιθανότητα να συγκυβερνήσω με τον ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορηματικός σε μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ  εμφανίστηκε σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο υποψήφιος πρόεδρος τόνισε πως εφόσον οι νεοδημοκράτες τον επιλέξουν για αρχηγό αυτής της παράταξης δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «οφείλουν όλοι οι υποψήφιοι να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους σε αυτό το ζήτημα ακριβώς γιατί είναι ουσιαστικό όλοι όσοι θα ψηφίσουν να γνωρίζουν τι πρεσβεύουν και οι τέσσερις υποψήφιοι Πρόεδροι».

Σε ότι αφορά ωστόσο τις προεδρικές  εκλογές , ς τόνισε ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου και κάλεσε όλους τους υποψηφίους να τοποθετηθούν για το θέμα επίσημα χωρίς «κύκλους και διαρροές».

«Το αίτημα των νεοδημοκρατών, των μελών και των φίλων αυτής της παράταξης, είναι πως δεν μπορεί να υπάρξει άλλη καθυστέρηση» υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως «η συμμετοχή του κόσμου θα είναι μεγάλη όπως ακριβώς φάνηκε πως θα ήταν και την προηγούμενη Κυριακή».

«Έρχομαι από μια τετραήμερη περιοδεία σε τέσσερις νομούς, όπου το αίτημα του κόσμου ήταν καθολικό: «κλείστε γρήγορα αυτή την πληγή» επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας αναφέροντας πως «όλοι αισθανθήκαμε ταπεινωμένοι εκείνη την Κυριακή, με το να μη μπορούμε να κάνουμε εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ να βγάζει ειρωνικές ανακοινώσεις για τη διαδικασία». «Δε μπορούμε να δίνουμε άλλοθι στον ΣΥΡΙΖΑ που καταστρέφει τη χώρα και τους πολίτες». «Δεν προσπαθούμε να βρούμε πως θα διαμορφώσουμε αποικία στον Άρη. Εκλογές θέλουμε να κάνουμε».Σχόλια