Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Διαζύγιο – βόμβα στο Χόλυγουντ μετά από 15 μήνες έγγαμης συμβίωσης

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Διαζύγιο – βόμβα στο Χόλυγουντ μετά από 15 μήνες έγγαμης συμβίωσης

Κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, άντεξε ο γάμος της Αμερικανίδας ηθοποιού και μοντέλου, Άμπερ Χερντ, με τον Τζόνι Ντεπ, καθώς η 29χρονη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, μόλις μετά από 15 μήνες έγγαμης συμβίωσης με τον διάσημο ηθοποιό.

Τα δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν ότι η Άμπερ Χερντ κατέθεσε το σχετικό αίτημα σε δικαστήριο του Λος Άντζελες και ότι ζητάει διατροφή από τον 52χρονο κινηματογραφικό αστέρα.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι όλα αυτά συμβαίνουν μόλις μία εβδομάδα μετά το θάνατο της μητέρας του Τζόνι Ντεπ, της του Μπέτι Σου Πάλμερ, σε ηλικία 81 ετών.

Το περιοδικό People επισημαίνει ότι στην αίτηση διαζυγίου γίνεται λόγος για «αγεφύρωτες διαφορές» ανάμεσα στο ζευγάρι.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι ο Τζόνι Ντεπ ζήτησε από το δικαστήριο να απορρίψει το αίτημα της Χερντ για διατροφή, ενώ στα έγγραφα που κατέθεσε ζητά να πληρώσει η ίδια τα έξοδα του δικηγόρου της.

«Ελπίζουμε ότι η λύση αυτού του σύντομου γάμου θα έλθει σύντομα», πρόσθεσε εκπρόσωπος του ηθοποιού.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011 στα γυρίσματα της ταινίας «Μεθυσμένο ημερολόγιο» και παντρεύτηκε στο Λος Άντζελες τον Φεβρουάριο, ενώ αργότερα γιόρτασε το γεγονός στο ιδιωτικό νησί του Τζόνι Ντεπ στις Μπαχάμες.Σχόλια