Τζούλι Μασίνο: Πρέσβειρα καλής θελήσεως για την παγκόσμια ημέρα του διαβήτη

Τζούλι Μασίνο: Πρέσβειρα καλής θελήσεως για την παγκόσμια ημέρα του διαβήτη

Η Τζούλι Μασίνο πρέσβειρα καλής θελήσεως για την παγκόσμια ημέρα του διαβήτη, «δεν είναι ταμπού», περιγράφει μετά μουσικήςτην δική της ιστορία.

Είναι ιδιαίτερη προσωπικότητα και δεν είναι λίγες οι φορές που κατάφερε να συγκινήσει με τις πράξεις της, ο λόγος για την αγαπημένη καθηγήτρια φωνητικής Τζούλι Μασίνο που όπως όλα δείχνουν έχει βρει την δική της νότα αισιοδοξίας και την κάνει τραγούδι για όσους πάσχουν από την ίδια ασθένεια.

Πρέσβειρα καλής θελήσεως για τον διαβήτη είναι η Τζούλι Μασίνο που μετά μουσικής στέλνει το δικό της μήνυμα, πως δεν είναι ταμπού να σου συμβαίνει κάτι παρόμοιο όπως και για οποιαδήποτε μορφή ασθένειας. Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας του διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου, η τραγουδίστρια ηχογράφησε το τραγούδι «It’s not taboo», καταθέτοντας την δική της άποψη αλλά και τις εμπειρίες της. Η Τζούλι Μασίνο θα δώσει παρών στην μεγάλη εκδήλωση της Πάτρας και δικαίως θα είναι ένα από τα πρόσωπα που της βραδιάς μετά από αυτή την αυθόρμητη, ανθρώπινη κίνηση

Δείτε το βίντεο κλιπ που αναπαριστά, την στιγμή που μαθαίνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τον γιατρό της.Σχόλια