Β. Κικίλιας: Θεατής στα έκτροπα των hot spots η κυβέρνηση

Β. Κικίλιας: Θεατής στα έκτροπα των hot spots η κυβέρνηση

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο  Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «παραμένει στο ίδιο έργο θεατής για άλλη μία φορά», εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του γα όσα διαδραματίζονται στη Λέρο λόγω του προσφυγικού.

«Ανησυχητική συνέχεια εντάσεων στο hotspot Λεπίδων της Λέρου, όπου σημειώνονται, για άλλη μια φορά, τραμπουκισμοί και επιθετική συμπεριφορά. Θύματα των επιθέσεων ο αστυνομικός διευθυντής του νησιού, ορισμένοι κάτοικοί του, καθώς και ανεξάρτητοι φορείς, οι οποίοι προσπάθησαν να τους αναχαιτίσουν, εξηγώντας τους ότι η απομάκρυνσή τους από το κέντρο πρώτης υποδοχής δεν είναι εφικτή», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κικίλιας.

Όπως επισημαίνει ο κ. Κικίλιας, «οι αχαρακτήριστες, αλλά ξεκάθαρα οργανωμένες – πλέον – ομάδες δήθεν “αλληλέγγυων” πολιτών, συνεχίζουν ανενόχλητοι το “κοινωφελές” τους έργο, ξεσηκώνοντας και υποκινώντας τους μετανάστες με στόχο το ίδιον όφελος. Το αποτέλεσμα; Εξεγέρσεις, μαζικά επεισόδια και αναβρασμός».

«Θα αποφύγουμε τα χειρότερα ή απλώς θα σχολιάζει η κυβέρνηση τις συνέπειες;» διερωτάται τέλος ο βουλευτής της Ν.Δ.

Διαβάστε επίσης:

Στα Εξάρχεια ο Βασίλης Κικίλιας (φωτο)Σχόλια