Β. Λεβέντης: ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΝΔ σχημάτισαν άξονα για να ανατρέψουν την κυβέρνηση

47 2

Συμφωνία για ανατροπή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έχουν συνάψει το ΠΑΣΟΚ, Το Ποτάμι και η ΝΔ, όπως είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος κατηγόρησε την κ. Γεννηματά ότι από τη στιγμή που καταψήφισε την απλή αναλογική «δώρισε» στη ΝΔ 50 έδρες, ενώ χαρακτήρισε «παραφροσύνη» την πρόταση της ΝΔ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

«Έχουν κάνει συμφωνία να ανατρέψουν τον Τσίπρα αυτοί οι τρεις. Επομένως, πάμε σε περίοδο μεγάλων εντάσεων, άρα οι εκλογές είναι κοντά. Δεν θα αντέξει ο Τσίπρας, γιατί αυτοί θα κάνουν ολομέτωπη σύγκρουση» εκτίμησε ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στην εκπομπή «ΑΠΕριττα» και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι είναι συμφωνία μετεκλογική και προεκλογική, ίσως, συνεργασία των κομμάτων αυτών».Join the Conversation

2 comments

  1. Petros Ioannidis Απάντηση

    Εγκέφαλος ο πρόεδρος. Προφανέστατα ρε Μπιλ….και στις επόμενες εκλογές θα συγκυβερνήσουν. Μόνο η χρυσή αυγή, οι κεντρώοι και το ΚΚΕ δε θα κυβερνήσουν ποτέ….όσο κι αν το προσπαθείς με τον Αλέξη.

  2. George Lazarou Απάντηση

    ΒΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΗΣ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΜΕΝΟΣ Νο2 ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ????????????????????????