Β. Λεβέντης: Στημένες οι δημοσκοπήσεις – Ακατάλληλος για συγκυβέρνηση ο Καμμένος

Β. Λεβέντης: Στημένες οι δημοσκοπήσεις – Ακατάλληλος για συγκυβέρνηση ο Καμμένος

Συντονισμένη προσπάθεια εξόντωσης της Ένωσης Κεντρώων κατήγγειλε από το Κέντρο Τύπου Ζαππείου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος κατάφερε να μπει στη Βουλή για πρώτη φορά στα 25 χρόνια της ιστορίας τους.

Ο κ. Λεβέντης είπε ότι η προσπάθεια εξόντωσης του κόμματός του ξεκίνησε το τελευταίο 10ήμερο και κορυφώθηκε τις τελευταίες τρεις ημέρες με τις δημοσκοπήσεις να τον δείχνουν κι εκτός Βουλής.

Οι δημοσκοπήσεις δημιούργησαν ένα «κλίμα τεχνητής πόλωσης για να εξοντώσουν τα μικρότερα κόμματα» είπε και πρόσθεσε: «Εγώ το είχα τονίσει ότι οι δημοσκοπήσεις ήταν πλαστές, όμως ο ΣΥΡΖΑ δέχτηκε την ισοπαλία γιατί ήθελε να εξοντώσει τον κ. Λαφαζάνη».

«Οι δημοσκοπήσεις ήταν στημένες» κατήγγειλε και σχολίασε πως αν ο κ. Τσίπρας αναγνώσει το εκλογικό αποτέλεσμα ως κάλεσμα συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ, τότε «κακό του κεφαλιού του». «Η σύζευξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πρά φύση σύζευξη», τόνισε και επεσήμανε πως «χρειάζεται οικονομενική κυβέρνηση, αυτή είναι η σωστή ανάγνωση του αποτελέσματος».

«Καλώ τον κ. Τσίπρα να μην αναγνώσει τη λαϊκή εντολή όπως προβλέπω. Να μην βιαστεί» σχολίασε και πρόσθεσε: «Ο κ. Καμμένος δεν είναι κατάλληλος για συνεταίρος του. Τώρα που απαλλάχθηκε από τα βαρίδια και τους τρελούς της δραχής τον καλώ να σοβαρυτεί».Σχόλια