Βαγγέλης Μεϊμαράκης: «Εγώ δεν πλήγωσα ποτέ τον Νεοδημοκράτη»

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: «Εγώ δεν πλήγωσα ποτέ τον Νεοδημοκράτη»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας απόψε σε εντυπωσιακή σε μέγεθος και παλμό συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο Αμαρουσίου.

Ανέφερε ότι τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση έχουν την υπογραφή Τσίπρα–Καμμένου, απειλούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πλήττουν την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων. Και διερωτήθηκε «ποια συμφέροντα υπηρετεί η κυβέρνηση»;

«Ακούσαμε Υπουργό Παιδείας να λέει ότι η αριστεία είναι…προδοσία», τόνισε και ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι ο καλός ΟΝΝΕΔίτης πρέπει να είναι καλός σε όλα: και στη διασκέδαση και στη βιβλιοθήκη.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα εθνικά θέματα, το προσφυγικό και τη διεθνή τρομοκρατία, ενώ κατήγγειλε την κυβερνητική πολιτική για την Παιδεία, εστιάζοντας στο θέμα της αριστείας. «Ακούσαμε Υπουργό Παιδείας να λέει ότι η αριστεία είναι…προδοσία», τόνισε και ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι ο καλός ΟΝΝΕΔίτης πρέπει να είναι καλός σε όλα: και στη διασκέδαση και στη βιβλιοθήκη.

Αναφερόμενος στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υπογράμμισε ότι αισθάνεται πως βρίσκεται σε άμιλλα και όχι σε αντιπαράθεση με τους συνυποψηφίους του, τόνισε ότι ο ίδιος δεν πλήγωσε ποτέ την Παράταξη και τους Νεοδημοκράτες και απηύθυνε κάλεσμα στα μέλη του κόμματος να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος από την πρώτη Κυριακή.

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος αγωνίζεται διαχρονικά για τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας και είναι  υπερήφανος για την Παράταξη και την προσφορά της στην Ελλάδα. Δεν πρέπει, ανέφερε, να ξεχνούμε ότι όλα τα μεγάλα έργα, οι μεγάλες εθνικές επιλογές έχουν τη σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας. Της Παράταξης  που έρχεται από το ’74 και θα πάει μακριά.Σχόλια