Βασιλική Νταντά: Καταδυτικές ικανότητες και καλλίγραμμο κορμί που… εντυπωσιάζουν (Φωτό)

Βασιλική Νταντά: Καταδυτικές ικανότητες και καλλίγραμμο κορμί που… εντυπωσιάζουν (Φωτό)

Μας συστήθηκε δισκογραφικά πριν από πέντε χρόνια την περίοδο που ετοιμαζόταν να μετακομίσει από τις πίστες της Θεσσαλονίκης σε αυτές των Αθηνών διεκδικώντας το επόμενο βήμα στην καριέρα της. Ο λόγος για τη Βασιλική Νταντά που, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να χαράξει την δική της πορεία στο λαϊκό τραγούδι.


image(15) (3)

Η Βασιλική Νταντά είναι ιδιαίτερη προσωπικότητα καθώς ο δυναμικός της χαρακτήρας είναι αυτός που την χαρακτηρίζει, μάλιστα πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η τραγουδίστρια διατηρεί μεγάλο πάθος με την θάλασσα καθώς οι καταδύσεις είναι εδώ και χρόνια η δική της απόδραση ελευθερίας.

image(18) (2)

 

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι λουόμενοι όταν είδαν πως κάτω από την στολή του δύτη κρυβόταν ένα καλλίγραμμο θηλυκό κορμί που μέχρι εκείνη την ώρα επιχειρούσε καταδύσεις επιστρέφοντας στην επιφάνεια με σφουγγάρια θαλάσσης αλλά και διάφορα ευρήματα του βυθού.

image(16) (1)

Την στιγμή που απέσυρε από πάνω της τον απαραίτητο εξοπλισμό χάραξε στην άμμο τον τίτλο του καινούργιου της τραγουδιού «αν όχι εμείς» και κανείς δεν πίστευε στα μάτια του, αυτές τις δύο διαφορετικές εικόνες.

Αυτή την περίοδο η τραγουδίστρια κερδίζει το χειροκρότημα του κοινού μαζί με τους Χρήστο Μενιδιάτη, και Χρήστο Χολίδη που την θαυμάζουν τόσο σαν τραγουδίστρια όσο και σαν προσωπικότητα.

Επιμέλεια: Πάνος Βρυώνης Σχόλια