Βατίδου: Η σχέση μου με τον πρώην σύζυγό μου, Αλέξη Κούγια, είναι άψογη – Κάνουμε μαζί διακοπές & με τα παιδιά μας (βίντεο)

Βατίδου: Η σχέση μου με τον πρώην σύζυγό μου, Αλέξη Κούγια, είναι άψογη – Κάνουμε μαζί διακοπές & με τα παιδιά μας (βίντεο)

Ότι οι άνθρωποι αλλάζουν και ότι… τι καλά που θα ήταν να μην έχουμε γίνει βούκινο στα κανάλια, πρέπει να σκέφτεται η Εύη Βατίδου, η οποία αναφερόμενη σήμερα στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, τη χαρακτηρίζει «άψογη.

Λίγο μετά την επιστροφή της από το Πόρτο Χέλι και τις διακοπές της σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής, η Εύη Βατίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Μία. Η fashion blogger και πρώην σύζυγος του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις νέες τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, για την ανατροφή των δύο παιδιών της, αλλά και για τη σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της.

Μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου σημείωσε ότι «Η σχέση μου με τον πρώην σύζυγο μου Αλέξη Κούγια είναι άψογη», ενώ μάλιστα δήλωσε και ότι «Κάνουμε διακοπές μαζί με τον πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μας».

Αναφερόμενη στις δύσκολες εποχές που πέρασε με το χωρισμό της εξηγεί ότι «Έχω αλλάξει πολύ. Σήμερα είμαι πιο ώριμη». Ακόμα, πρόσθεσε ότι όταν παντρεύτηκε ήταν πολύ μικρή, αλλά μεγαλώνοντας έχει αρχίσει να επενδύει περισσότερο στον εαυτό της.

Ακόμη εκμυστηρεύτηκε ότι μετά το διαζύγιό της δεν ερωτεύτηκε ξανά: «Δεν μου αρέσει να διασκεδάζω στα μπουζούκια», εξήγησε μιλώντας για τους άντρες που την προσεγγίζουν.

Τέλος, υποστήριξε ότι για να προσχωρήσει σε ένα μεγάλο βήμα στη ζωή της χρειάζεται και την έγκριση του πρώην συζύγου της: «Αν δεν εγκρίνει ο Κούγιας τον σύντροφό μου δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσω σε γάμο».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια