Βελτιώνεται ο καιρός σήμερα – Άνοδος θερμοκρασίας

Βελτιώνεται ο καιρός σήμερα – Άνοδος θερμοκρασίας

Βελτιωμένος παρουσιάζεται ο καιρός σήμερα, Σάββατο 5 Μαρτίου με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο την ήμερα, αλλά τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός στα ηπειρώτικα.

Ωστόσο , στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νότιους μέτριους. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά σε νοτιοδυτικούς με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς σχεδόν μέτριους έως μέτριους 4-5 μποφόρ και στα βόρεια το βράδυ ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς τις βραδινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε νοτιοανατολικούς με ίδιες εντάσεις.Σχόλια