Βενιζέλος: Η τράπεζα του ψεύδους δεν ανακεφαλαιοποιείται

Βενιζέλος: Η τράπεζα του ψεύδους δεν ανακεφαλαιοποιείται

«Υπάρχει  μια και μόνη τράπεζα στην οποία το χαρτοφυλάκιο μετοχών του ΣΥΡΙΖΑ και των εταίρων του, εμφανών και αφανών, πάει καλά: η Τράπεζα του Ψεύδους που δεν περιέχει θυρίδες αυτοσυνειδησίας και συγγνώμης και ευτυχώς δεν μπορεί να ανακεφαλαιοποιηθεί πλέον εύκολα», αναφέρει σε άρθρο του για τις τράπεζες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος επισημαίνει, μεταξύ άλλων, στο άρθρο που δημοσιεύεται στο capital.gr, πως «η εικόνα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος είναι πλέον ριζικά διαφορετική». Και συμπληρώνει: «Και βεβαίως τελείως αντίθετη από αυτή που αποτέλεσε τη βάση της εύκολης και πολύ συχνά χυδαίας αντιμνημονιακής δημαγωγίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όλων των «αγανακτισμένων» δυνάμεων».

«Η κυβέρνηση με τις καθυστερήσεις, τις ανακολουθίες και τα λάθη της διαμόρφωσε τα χειρότερα δυνατά συμφραζόμενα για την ανακεφαλαιοποίηση παράγοντας και ανακυκλώνοντας την πολιτική και οικονομική αβεβαιότητα», υπογραμμίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και σημειώνει πως «φτάσαμε στη νέα ανακεφαλαιοποίηση που οργάνωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση αυτών που κατηγόρησαν ως σκανδαλώδεις τις προηγούμενες ανακεφαλαιοποιήσεις και την προσέλκυση ιδιωτικών κεφαλαίων».


Σχόλια