Βέροια: Κάτοικος προσπάθησε να βρει τα κλειδιά του και «βύθισε» στο σκοτάδι τη πόλη

Βέροια: Κάτοικος προσπάθησε να βρει τα κλειδιά του και «βύθισε» στο σκοτάδι τη πόλη

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στη Βέροια με έναν άντρα που στην προσπάθεια του να πιάσει  τα κλειδιά του από τον υπόνομο βύθισε στο σκοτάδι, ολόκληρη την πόλη.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα εμπορικά καταστήματα, καφέ και εκατοντάδες σπίτια στο κέντρο της Βέροιας έμειναν χωρίς ρεύμα χωρίς να γνωρίζει κανείς ποια ήταν η βλάβη. Τελικά η απάντηση στο πρόβλημα ήρθε από την τοπική ιστοσελίδα veriotis.gr, η οποία αναφέρει πως το πρόβλημα εντοπίστηκε τελικά στην οδό Αγ. Παταπίου, έξω από τη στοά των ΚΤΕΛ, όταν ένας πολίτης που του έπεσαν τα κλειδιά μέσα από τη σχάρα που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο, προσπάθησε να την σηκώσει.

Είτε από το βάρος της, είτε από λάθος χειρισμό, η σχάρα έπεσε μέσα, με αποτέλεσμα να κόψει δυο κεντρικά καλώδια παροχής ρεύματος. Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής και της ΔΕΔΔΗΕ, όπου προσπάθησαν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.

Το ρεύμα τελικά άρχισε να επανέρχεται σταδιακά στο κέντρο της πόλης μια ώρα μετά, στις 8 το απόγευμα, με εξαίρεση το συγκεκριμένο σημείο, όπου είναι άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί.Σχόλια