Βερύκιος σε Πολάκη: Ο πηγαίος τσαμπουκάς σου σε εκθέτει ανεπανόρθωτα – Κολλητή και του Αλέξη η Τσικρίκα;

Βερύκιος σε Πολάκη: Ο πηγαίος τσαμπουκάς σου σε εκθέτει ανεπανόρθωτα – Κολλητή και του Αλέξη η Τσικρίκα;

Τα αρνητικά σχόλια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, για τη δημοσιογράφο του ALPHA, Ευαγγελία Τσικρίκα, σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο γνωστός δημοσιογράφος, Δήμος Βερύκιος.

«Δες Παύλο Πολάκη πως ο πηγαίος τσαμπουκάς σου πολλές φορές σε εκθέτει ανεπανόρθωτα! Κολλητή και του Αλέξη η Τσικρίκα;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος συνόδευσε το tweet του με μία φωτογραφία της δημοσιογράφου, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

tsipras tsikrika

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο κ. Πολάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, είχε εξαπολύσει επίθεση στην εν λόγω δημοσιογράφο, η οποία ρώτησε στη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για τις τηλεοπτικές άδειες και το «μαύρο» στα κανάλια, χαρακτηρίζοντάς την «θεραπαινίδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών», και παραθέτοντας φωτογραφίες της με διάφορα στελέχη της ΝΔ, μεταξύ αυτών και τον Αντώνη Σαμαρά.

polakis

Από την πλευρά της, η δημοσιογράφος του ALPHA, Ευαγγελία Τσικρίκα, μιλώντας στο Βήμα FM, και σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που ανέβασε ο κ. Πολάκης στο Facebook, σημείωσε ότι: «Όλες αυτές είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εν ώρα δουλειάς. Δε βρήκαν τίποτα να προσάψουν και έβγαλαν εκείνες τις φωτογραφίες. Αν λοιπόν θέλουν τόσο πολύ, να βγάλω και φωτογραφίες και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοκλασάτα, με τον πρωθυπουργό… Γιατί με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, δε βγάζουν όλοι οι συντάκτες φωτογραφίες αναμνηστικές;».

«Μπορώ μετά από 20 χρόνια στη δουλειά να κάνω κριτική σε οποιονδήποτε πολιτικό, σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, γιατί ακριβώς δεν ξέρω τι ψηφίζω, και νομίζω ότι μπορώ να μιλάω με αντικειμενικότητα, αυτό είναι το παράσημό μου. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, δε με ενδιαφέρει πραγματικά.. Καταλαβαίνω αυτήν την πρακτική, είναι όντως πρωτόγνωρη… Έχουν χάσει κάποιοι την ψυχραιμία τους, δεν πειράζει», πρόσθεσε η Ευαγγελία Τσικρίκα.

Τέλος, αναφερόμενη στην ερώτηση που έκανε στον κ. Τσίπρα είπε: «Έκανα την ερώτηση για ποιο λόγο; Για να βοηθήσω κάποιο κόμμα; Την προσωπική μου αγωνία μετέφερα, και άλλων 600 εργαζομένων, και χιλιάδων άλλων, οι οποίοι θα μείνουν στο δρόμο».Σχόλια