Βερολίνο: Επικηρύχθηκε για 100.000 ευρώ ο Τυνήσιος ύποπτος για την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά

Βερολίνο: Επικηρύχθηκε για 100.000 ευρώ ο Τυνήσιος ύποπτος για την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά

Αμοιβή ύψους 100.000 ευρώ, σε όποιον παράσχει πληροφορίες για τον 24χρονο Τυνήσιο Ανίς Αμρί, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την επίθεση με φορτηγό, στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο, δίνουν οι γερμανικές Αρχές, όπως ανακοίνωσε το γραφείο της ομοσπονδιακής εισαγγελίας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εισαγγελέας στην ανακοίνωση του, ο Ανίς Αμρί έχει ύψος 1.78 μέτρα, ζυγίζει 75 κιλά, έχει καφέ μάτια και μαύρα μαλλιά, ενώ ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο ύποπτος ενδέχεται να είναι επικίνδυνος και οπλισμένος.

tinisios-berlin-afisa

Όπως αναφέρουν σχετικά τα γερμανικά ΜΜΕ, κάτω από το κάθισμα του οδηγού του μοιραίου φορτηγού, βρέθηκαν τα έγγραφα και η ταυτότητα του 24χρονου, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί ως «επικίνδυνος» την περασμένη άνοιξη από τις αρχές της Γερμανίας.

Σημειώνεται ακόμη ότι σύμφωνα με δηλώσεις πηγής ασφαλείας της Τυνησίας στο Γαλλικό Πρακτορείο, οι αρχές της χώρας ανέκριναν την οικογένεια του υπόπτου.

Την ίδια ώρα, το πρακτορείο Reuters δημοσιεύει μία νέα φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης, η οποία δεν είχε διαρρεύσει μέχρι στιγμής στα ΜΜΕ.

Στη φωτογραφία αυτή ο 24χρονος ύποπτος φοράει γυαλιά και είναι ξυρισμένος.

Σχόλια