Βερολίνο: Εξαφανίστηκε 4χρονος πρόσφυγας από κέντρο υποδοχής – Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο απαγωγής

Βερολίνο: Εξαφανίστηκε 4χρονος πρόσφυγας από κέντρο υποδοχής – Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο απαγωγής

Συγκίνηση και αγωνία σε όλη τη Γερμανία έχει προκαλέσει η είδηση της εξαφάνισης ενός τετράχρονου πρόσφυγα από ένα κέντρο υποδοχής προσφύγων στο Βερολίνο. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το παιδί ενδέχεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής, ενώ η αστυνομία αναζητεί έναν άνδρα που φέρεται να έφυγε μαζί του.

Στο πλαίσιο των ερευνών, η αστυνομία του Βερολίνου έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από μια κάμερα ασφαλείας, η οποία την 1η Οκτωβρίου κατέγραψε τον μικρό Μοχάμεντ να κρατά το χέρι ενός άνδρα ηλικίας 35 με 50 ετών, και στο άλλο του χέρι να έχει ένα αρκουδάκι.

Στις εικόνες ο Μοχάμεντ φαίνεται να φεύγει μαζί με τον άνδρα από το κέντρο υποδοχής προσφύγων, όπου καθημερινά δημιουργούνται τεράστιες ουρές αναμονής καθώς αιτούντες άσυλο προσπαθούν να καταγραφούν.

Εν τω μεταξύ, πολλές γερμανικές εφημερίδες αναφέρονται στην εξαφάνιση του μικρού πρόσφυγα από τη Βοσνία, με τη Bild να σημειώνει ότι εκείνη την ημέρα ο Μοχάμεντ βρισκόταν στο κέντρο με τη μητέρα, τον αδελφό και την αδελφή του, ηλικίας 9 και 5 ετών αντίστοιχα.

Την ημέρα που ο μικρός εξαφανίστηκε, η μητέρα του, που εγκατέλειψε τη Βοσνία- Ερζεγοβίνη πριν δύο χρόνια, είχε πάει στο κέντρο υποδοχής για να λάβει το κοινωνικό επίδομα που δικαιούται ως πρόσφυγας.Σχόλια