Βίκυ Σταμάτη: Δεν βρήκε ακόμη τα λεφτά της εγγύησης – Σε ποια λύση θα καταφύγει;

Βίκυ Σταμάτη: Δεν βρήκε ακόμη τα λεφτά της εγγύησης – Σε ποια λύση θα καταφύγει;

Άσχημα τα νέα για την Βίκυ Σταμάτη που μέχρι στιγμής φαίνεται να μην έχει συγκεντρώσει το ποσό των 50.000 ευρώ για την εγγύηση της και κινδυνεύει να επιστρέψει πίσω στη φυλακή ή  στο ψυχιατρείο.

Αν και  οι συνήγοροι της έχουν καταφύγει προ πολλού στο ΣτΕ για για ακύρωση της υπουργικής απόφασης που “ξεπαγώνει” την καταβολή εγγυοδοσιών, η εν λόγω υπόθεση εγκυμονεί μεγάλο κίνδυνο σε περίπτωση που το Συμβούλιο Επικρατείας απορρίψει την αίτηση από την πλευρά της κ. Σταμάτη.

Από την πλευρά το ελληνικό δημόσιο, υποστήριξε ότι εκτός από την καταβολή χρημάτων υπάρχουν και άλλες εγγυοδοσίες, όπως για παράδειγμα ακίνητα, ωστόσο όπως δήλωσαν οι δικηγόροι της συζύγου του πρώην υπουργού, το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου είναι δεσμευμένο και δεν υπάρχει άλλη περιουσία που μπορεί να αξιοποιηθεί.

Η απόφαση του τμήματος αναστολών αναμένεται να εκδοθεί αύριο το μεσημέρι και η Βίκυ Σταμάτη δηλώνει αίτημη για όλα .Μιλώντας σε ανθρώπους τους περιβάλλοντός της, η κυρία Σταμάτη έλεγε ότι αν απορριφθεί η αίτηση, δεδομένου ότι οι 50.000 ευρώ δεν υπάρχουν «θα πάρω ένα ταξί, θα πάω εκεί και θα τους πω δεν έχω τα λεφτά, βάλτε με μέσα», ως μια ύστατη προσπάθεια για να αποτρέψει την επιστροφή της στο κελί.

 Σχόλια