Βινυλιο – κατάσταση στο Κεραμεικό! Vinyl is back στο «Cine Κεραμεικός» 11, 12, 13 Δεκεμβρίου 2015

Βινυλιο – κατάσταση στο Κεραμεικό! Vinyl is back στο «Cine Κεραμεικός» 11, 12, 13 Δεκεμβρίου 2015

Την Παρασκευή από τις 4 το απόγευμα το Vinyl is back υποδέχεται το κοινό στο «Cine Κεραμεικός», στην μεγάλη γιορτή του βινυλίου που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρων των φίλων της μουσικής το τριήμερο Παρασκευή 11, Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο !
Περισσότερα από 60.000 βινύλια προς πώληση κάθε είδους μουσικής, ελληνικής και ξένης, περιμένουν τους επισκέπτες που θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν επίσης συναυλίες, d.j. sets, προβολές, κληρώσεις, κυνήγι σπάνιων δίσκων, έξυπνες αγορές, συζητήσεις, βραβεύσεις, πάρτι, πολλές εκπλήξεις και ισχυρή δόση 80ς που συνθέτουν την μεγάλη γιορτή του βινυλίου που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στο μεγάλο ραντεβού της μουσικής χωρίς όρια !
Αφιέρωμα στα 80s
Σας λείπουν τα 80ς; Νοσταλγείτε την αγαπημένη σας δεκαετία; Την δεκαετία με το δικό της χρώμα; Ε, λοιπόν, τα θρυλικά 80ς φέρνει ζεστά στο πιάτο σας το Vinyl is back καθώς θα είναι η κεντρική θεματική ενότητα διανθισμένη με εικόνα και ήχο στις διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις και ό,τι προκύψει μέσα από τις πρωτοβουλίες των ανήσυχων βινυλιομανών!

Activities Access Pass
Για πρώτη φορά στο Vinyl is back θα υπάρχει ένα activities access pass, προαιρετικό για το κοινό, αξίας 5 ευρώ, με το οποίο ο κάτοχός του θα έχει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις παράλληλες και ιδιαίτερες δράσεις του Vinyl is back, δηλαδή:
• ελεύθερη πρόσβαση στις συναυλίες,
• αγορές με έκπτωση από πάγκους εκθετών με την ειδική σήμανση,
• δωρεάν καφέ ή μπύρα ή αναψυκτικό,
• συμμετοχή σε κληρώσεις δίσκων βινυλίου,
• συμμετοχή σε κληρώσεις μηχανημάτων (ηχητικών, tablets κοκ)

Συναυλίες
«Jazz Heroes Live !» Τέσσερα κορυφαία ονόματα της ελληνικής jazz – blues σκηνής, οι Next Step Quintet με την συμμετοχή του σαξοφωνίστα Τάκη Πατερέλη, ο Γιώργος Κοντραφούρης με το Baby Trio του, η Τέρη Βακιρτζόγλου με το κουαρτέτο της Qualia και στην “μπλε νότα” της βραδιάς οι Blues Revenge του Ανδρέα Γκομόζια με guest τον βετεράνο πιανίστα Δημήτρη Πολύτιμο, συναντώνται για πρώτη φορά σε μοναδική συναυλία στο Vinyl is back και στο upstage Cine Κεραμεικός, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, 7 μ.μ., είσοδος με το activities access pass
«80ς Live !» Τέσσερα θρυλικά συγκροτήματα που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’80 και υποστηρίζουν το βινύλιο με τις ηχογραφήσεις τους, συναντώνται όλα μαζί, για πρώτη φορά επί σκηνής, σε μια συναυλία που θα αποτελέσει το μουσικό γεγονός της χρονιάς !
Θα εμφανιστούν με τα ιδρυτικά τους μέλη : Οι No Man’ s Land με guests την Evi Hassapides και τον Γιώργο Παπαγεωργιάδη, Cpt. Νέφος, Libido Blume και Χωρίς Περιδέραιο με guest τον Λούη Κοντούλη των Stress, το καθένα συγκρότημα με τη δική του ξεχωριστή ιστορία ,σε μια συναυλία που έρχεται από την καρδιά των 80ς στο Vinyl is back και στο upstage Cine Κεραμεικός το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, 7.30 μ.μ., είσοδος με το activities access pass

Προβολή
Η ταινία για την ανεξάρτητη και ηρωική σκηνή των 80ς που θα αφήσει εποχή, «Εδώ Δεν Υπάρχει Άσυλο» του Μιχάλη Καφαντάρη (παραγωγής 2015), σε σενάριο – έρευνα Βασίλη Γιαννόπουλου και συμμετοχές των Anti Troppau Council, Ανυπόφοροι, Αρνάκια, Χωρίς Περιδέραιο, Clown, FMQ, Panx Romana, Libido Blume, Villa 21 κ.α. θα προβληθεί στο Vinyl is back και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του upstage Cine Κεραμεικός το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 5 μ.μ., ελεύθερη είσοδος.

80ς Party
O d.j. Πέτρος Μπρατάκος disco Barbarella φέρνει τα αυθεντικά πικάπ του Technics MK και τη δισκοθήκη του για ένα αυθεντικό βινυλιο – πάρτυ με όλες τις επιτυχίες 70ς – 80ς που χορεύουμε έως σήμερα.Σχόλια