Βίντεο: Δήμαρχος στη Βρετανία «σνιφάρει» ναρκωτικά σε τουαλέτα – Ζήτησε συγνώμη αλλά αρνείται να παραιτηθεί

Βίντεο: Δήμαρχος στη Βρετανία «σνιφάρει» ναρκωτικά σε τουαλέτα – Ζήτησε συγνώμη αλλά αρνείται να παραιτηθεί

Το γύρο του κόσμου κάνει βίντεο στο οποίο ο δήμαρχος του Ντόβερ στη Βρετανία, Neil Rix, φαίνεται να κάνει, όπως όλα δείχνουν, χρήση ναρκωτικών ουσιών, με τις αρχές να εξετάζουν την υπόθεση.

Ο 54χρονος δήμαρχος ζήτησε συγνώμη για το γεγονός, ωστόσο αρνείται να παραιτηθεί, και κάνει λόγο για απόπειρα εκβιασμού.

Αναλυτικότερα, στο βίντεο ο Neil Rix φαίνεται να «σνιφάρει» λευκή σκόνη σε τουαλέτες με ένα χαρτονόμισμα των 20 λιρών. Ο ίδιος, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι κάποιος είχε ρίξει κάτι στο ποτό του και ήταν μεθυσμένος, πως δεν ήξερε τι έπαιρνε, και πως είναι θύμα απόπειρας εκβιασμού.

«Δεν το έχω ξανακάνει στο παρελθόν. Ήμουν μεθυσμένος. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που έβαζα στη μύτη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 54χρονος.

Στο βίντεο φαίνεται ο δήμαρχος του Ντόβερ να μπαίνει σε μια τουαλέτα μαζί με έναν άλλο άντρα. «Κλείσε την πόρτα. Δε θέλω να βλέπει κανείς. Δε θέλω κανένας να δει τον Neil Rix να το κάνει αυτό» λέει ο Rix, με τον φίλο του να ακούγεται να τον ενθαρρύνει ενώ εκείνος στρίβει το χαρτονόμισμα.

«Αισθάνομαι ότι απογοήτευσα την οικογένειά μου αλλά θα το ξεπεράσω. Είχα την υποστήριξη των φίλων, της οικογένειάς μου και ανθρώπων που με γνωρίζουν», δήλωσε σχετικά με την υπόθεση ο Rix.

Ακόμη, υποστήριξε πως δεν είναι χρήστης ναρκωτικών, επιμένοντας μάλιστα πως είναι κατά της χρήσης ναρκωτικών.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Σχόλια