Βίντεο: Η στιγμή της σύλληψης του Ελ Τσάπο από τις μεξικανικές ειδικές δυνάμεις

Βίντεο: Η στιγμή της σύλληψης του Ελ Τσάπο από τις μεξικανικές ειδικές δυνάμεις

Ένα βίντεο με τη στιγμή της επέμβασης στο κρησφύγετο του Μεξικανού βαρώνου της κοκαΐνης «Ελ Τσάπο», το οποίο προέρχεται από κάμερα πάνω σε άνδρα των ειδικών δυνάμεων, έδωσε πριν λίγες ώρες στη δημοσιότητα τηλεοπτικός σταθμός του Μεξικό.

Η σύλληψη του Ελ Τσάπο έγινε την Παρασκευή, μετά από μάχη που έδωσαν ειδικές δυνάμεις του μεξικανικού στρατού και μέλη της συμμορίας της Σιναλόα, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να τραυματιστεί ένας στρατιώτης, να σκοτωθούν πέντε ύποπτοι και να συλληφθούν άλλοι έξι.

Στο βίντεο από τη διάρκεια της επιχείρησης φαίνονται οι προσπάθειες των ειδικών δυνάμεων και ακούγονται καθαρά οι πυροβολισμοί από τα μέλη της συμμορίας.

Μετά τη σύλληψη του Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκούζμαν, οι μεξικανικές αρχές αξιολογούν τα στοιχεία που προκύπτουν, ώστε να «ξεσκεπάσουν» εξ ολοκλήρου το κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα, αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης δήλωσε ότι η διαδικασία έκδοσης του Μεξικανού βαρώνου της κοκαΐνης στις αρχές των ΗΠΑ, κάθε άλλο παρά σύντομη θα είναι.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Σχόλια