Βίντεο-ντοκουμέντο: Πρωτοφανής ξυλοδαρμός με θύματα πυροσβέστη και αστυνομικούς

Βίντεο-ντοκουμέντο: Πρωτοφανής ξυλοδαρμός με θύματα πυροσβέστη και αστυνομικούς

Κιλκίς, ξημερώματα της 16ης Οκτωβρίου 2016. Πέντε… γνωστά άτομα στην Ασφάλεια της περιοχής, που μπλέκουν μονίμως σε καυγάδες, βγήκαν το βράδυ τη βόλτα τους, ψάχνοντας για φασαρίες.

Όπως αναφέρουν πηγές στο eReportaz, η ομάδα των πέντε επιδίδεται σε ξυλοδαρμούς ανθρώπων μονίμως και απρόκλητα. Έτσι και εκείνο το βράδυ.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Τα ξημερώματα της 16ης Οκτωβρίου λοιπόν, πήγαν σε τρία μαγαζιά στην οδό 25ης Μαρτίου. Στο τελευταίο βρήκαν δύο άτομα που έπιναν ήσυχα το ποτό τους και ο καυγάς δεν άργησε να αρχίσει. Αφορμή για να ξεκινήσει η επίθεση στάθηκε η ερώτηση «γιατί με κοιτάς;» και αυτό που ακολούθησε δεν τον χωράει ανθρώπινος νους. Η φασαρία συνεχίστηκε έξω από το μαγαζί.

Η παρέα των πέντε χτυπούσε τα δύο άτομα, τα οποία μάλιστα δεν είχαν ιδέα γιατί έπεφταν θύματα ξυλοδαρμού. Εκείνη την ώρα αποφάσισε να επέμβει ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, γιατί φοβήθηκε ότι το ένα εκ των θυμάτων θα σκοτωνόταν από τα χτυπήματα που δεχόταν στο κεφάλι με ένα μπουκάλι (σ.σ. πρόκειται για έναν πυροσβέστη που όπως φαίνεται και στο video-ντοκουμέντο δέχθηκε άσχημα χτυπήματα). Η ομάδα των πέντε δεν πτοήθηκε και χτύπησε και τον αστυνομικό. Στο σημείο μετέβη περιπολικό της Τροχαίας με τρία άτομα προκειμένου να τους σταματήσουν, όμως ένας από τους ένστολους έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Η παρέα των πέντε φαίνεται πως κάπου εκεί… βαρέθηκε να δέρνει κόσμο και έτσι αποφάσισαν να φύγουν και να συνεχίσουν ανενόχλητοι το βράδυ τους, αφήνοντας πίσω τους έναν άσχημα χτυπημένο πυροσβέστη και δύο αστυνομικούς.

Κανένας ωστόσο δεν κατήγγειλε κάτι και η παρέα των πέντε συνεχίζει ανενόχλητα τη δράση της. Όπως αναφέρουν πηγές στο eReportaz.gr, από εκείνη την περίοδο έχουν γίνει άλλα δύο περιστατικά αντεκδίκησης και μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί κανείς.

Άτομα από την περιοχή αναφέρουν ότι οι πέντε νεαροί είναι γνωστοί στην Ασφάλεια και ερωτώνται λοιπόν οι υπεύθυνοι, γιατί δεν προχώρησαν στη σύλληψη τους, αφού είναι γνωστό ποιοι έκαναν την επίθεση και αφού υπάρχει και το video που αποδεικνύει όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

Γιατί παραμένουν ελεύθεροι και ατιμώρητοι οι δράστες της επίθεσης; Γιατί παραμένει άπραγη η Ασφάλεια; Τι πρέπει να γίνει για να αναλάβουν οι υπεύθυνοι δράση; Πόσο πρέπει να προχωρήσει αυτή η κατάσταση, πριν την σταματήσετε οριστικά;

Παρακολουθήστε το video-ντοκουμένο από τον άγριο ξυλοδαρμό:Σχόλια