Βίντεο – ντοκουμέντο: Το παραλήρημα Μιχαλιλιάκου μετά το επεισόδιο Κανέλλη – Κασιδιάρη

Βίντεο – ντοκουμέντο: Το παραλήρημα Μιχαλιλιάκου μετά το επεισόδιο Κανέλλη – Κασιδιάρη

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο, στο οποίο παρακολουθούμε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, να μιλάει σε ένα φανατισμένο κοινό των Ταγμάτων Εφόδου της Νίκαιας, λίγες μέρες μετά την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου στο στούντιο του ΑΝΤ1 στις 7 Ιουλίου του 2012, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

«Θέλω να καθησυχάσω όσους πιστεύουν ότι θα μας κοστίσει εκλογικά το επεισόδιο στον ΑΝΤ1. Λοιπόν, ακούστε τα νέα: η Χρυσή Αυγή ανέβηκε δύο ολόκληρες μονάδες στις κρυφές δημοσκοπήσεις μετά το επεισόδιο αυτό», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μιχαλολιάκος, καλώντας τους υποστηρικτές του να μην ανησυχούν για όλα όσα έγιναν.

«Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώνας έτσι εύκολα. Κι αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου και οι Τσίπρες ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάναν κι άλλη φορά και τους θάψαμε στον Γράμμο και στο Βίτσι και νικήσαμε. Αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν», προσθέτει.

Το απόσπασμα στο βίντεο τελειώνει με την απειλή των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής (η οποία αποδίδεται στον αρχηγό της ναζιστικής προπαγάνδας Γκέμπελς): «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια