Βίντεο: Ομολόγησε σε Live εκπομπή τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 4χρονου κοριτσιού!

Βίντεο: Ομολόγησε σε Live εκπομπή τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 4χρονου κοριτσιού!

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Himmet Akturk συμφώνησε να εμφανιστεί σε τουρκικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που ειδικεύεται στην έρευνα δραματικών οικογενειακών ιστοριών, όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής Muge Anli άρχισε να υποβάλλει διευκρινιστικές ερωτήσεις στον Akturk, σχετικά με την εξαφάνιση ενός παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με βιντεοσκοπημένο υλικό καμερών κινείτο στην περιοχή, τη χρονική περίοδο που χάθηκαν τα ίχνη της 4χρονης Irmak Kupal, καθώς έπαιζε έξω από το σπίτι της στην περιοχή Αλασεχίρ της επαρχίας Μάνισα στη δυτική Τουρκία.

Καθώς οι ερωτήσεις της παρουσιάστριας άρχισαν να γίνονται ολοένα και πιο πιεστικές, κατά πως φαίνεται, ο Akturk «λύγισε» και παραδέχθηκε ότι ευθύνεται για το θάνατο του παιδιού.

Λίγο αργότερα αστυνομικοί κατέφθασαν στο στούντιο και τον συνέλαβαν μπροστά στις κάμερες.
Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο Τούρκος ρακοσυλλέκτης φέρεται πως ομολόγησε ότι είχε βιάσει το μικρό κορίτσι και στη συνέχεια το στραγγάλισε. Έπειτα έκρυψε το σώμα της σε ένα τσουβάλι και το μετέφερε σε καροτσάκι με σκοπό να το πετάξει σε κάδο σκουπιδιών, το οποίο και έπραξε.

Κατά τη διάρκεια έρευνας με ειδικά αστυνομικά σκυλιά στο σπίτι του Akturk ανακαλύφθηκαν ίχνη αίματος και γενετικό υλικό της μικρής Irmak.


Σχόλια