Βίντεο παρουσιάζει καρέ-καρέ το τροχαίο του Παντελίδη

Βίντεο παρουσιάζει καρέ-καρέ το τροχαίο του Παντελίδη

«Το αυτοκίνητο εκτρεπόμενο πέφτει πάνω στην κουπαστή, η κουπαστή εισέρχεται από  το σημείο που είναι το ψυγείο του οχήματος. Μετά από το εσωτερικό τοίχωμα του καπό, μπαίνει στην καμπίνα, και εν συνεχεία μπαίνει στη θέση του οδηγού και τον εμβολίζει. Πάει όμως και πιο πίσω και τραυματίζει σοβαρά και την κοπέλα» εξηγεί  ο πραγματογνώμονας Δημήτρης Μαδιάς, για την μοιραία νύχτα του τροχαίου, που στοίχισε την ζωή του γνωστού καλλιτέχνη.

«Ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε ευθύνες θα μπορούσαν να καταλογιστούν στον οδηγό, τεράστιες ευθύνες φέρει η πολιτεία, για το σημείο του αυτοκινητόδρομου που αποτελεί περιοχή κινδύνου. Αν υπήρχαν αυτά τα προτεινόμενα συστήματα ασφαλείας από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, άλλος θα ήταν ο μηχανισμός ανατροπής και εκτροπής του οχήματος» εξηγεί ο κ. Μαδιάς.

Την ίδια ώρα, μια νέα παράμετρος στην υπόθεση του δυστυχήματος όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, υψηλής περιεκτικότητας αλκοόλ βρέθηκε και στα δείγματα αίµατος που ελήφθησαν από τα δύο κορίτσια που επέβαιναν µαζί του στο αυτοκίνητο, τη Φρόσω Κυριακού και την Μίνα Αρναούτη.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Φρόσω Κυριακού -ο δικηγόρος της οποίας δήλωσε στα µέσα της εβδομάδας στην τηλεόραση ότι η πελάτισσά του δεν οδηγούσε- και η Μίνα Αρναούτη είχαν πιει περίπου όσο και ο τραγουδιστής, αν και η ποσότητα αλκοόλ που ανιχνεύεται διαφέρει από οργανισµό σε οργανισµό.

Δείτε το βίντεο από το Star που δείχνει πως έγινε το μοιραίο δυστύχημα:Σχόλια