Βιολογική αντιηλιακή κρέμα

Βιολογική αντιηλιακή κρέμα

Το αντηλιακό για βρέφη www.mamacorner.gr/cat/antiliako-gia-brefi αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα κάθε καλοκαίρι, αφού οι γονείς φροντίζουν εκτός από την εξασφάλιση της δικής τους προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου και για την προστασία των μωρών ή των μικρών τους παιδιών. Οι περισσότερες εταιρείες προσπαθούν κάθε χρόνο να βελτιώσουν τη σύνθεση των σκευασμάτων τους, προσθέτοντας συνεχώς περισσότερες φυσικές ουσίες.

Η βιολογική αντιηλιακή κρέμα της Naturado είναι ένα προϊόν που εφαρμόζεται στο πρόσωπο και το σώμα έχει πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50. Διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 100ml. Παρέχει ενυδατική, αναπλαστική και αντιοξειδωτική δράση, εκτός από την απαραίτητη προστασία από τις ακτίνες του ηλίου.

Η σύνθεση της είναι 100% φυσική και δεν περιέχει άρωμα. Συνιστάται για έντονη ηλιοφάνεια, για ευαίσθητα μη ανεκτικά δέρματα και μπορεί να εφαρμοστεί σε μωρά και παιδιά άνω των τριών ετών. Προστατεύει αποτελεσματικά το πρόσωπο και το σώμα από τις ακτίνες UVA – UVB. Διαθέτει 100% φυσική και πιστοποιημένη σύνθεση.

Τα μικρομετροποιημένα ορυκτά φίλτρα που περιέχει, παραμένουν στην επιφάνεια του δέρματος και δεν αλληλεπιδρούν με την επιδερμίδα, προσφέροντας φυσική προστασία. Έχει ρευστή, διάφανη και ανάλαφρη υφή, που την βοηθάει να παραμένει περισσότερη ώρα πάνω στην επιδερμίδα, αυξάνοντας έτσι τη δράση της.

Χάρη στην ελαφριά μη κολλώδης σύνθεσή της, υπόσχεται διάφανη εφαρμογή χωρίς λευκά σημάδια στο δέρμα. Απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι εμπλουτισμένη με έλαιο καρύδας, έλαιο μπουρίτι και βούτυρο καριτέ, αποτελώντας μία ολοκληρωμένη θρεπτική, αναπλαστική και αντιοξειδωτική φροντίδα για την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος.Σχόλια