Βιρτζίνια: Παρακολούθησε από το κοντρόλ της εκπομπής τη δολοφονία του αρραβωνιαστικού της

Βιρτζίνια: Παρακολούθησε από το κοντρόλ της εκπομπής τη δολοφονία του αρραβωνιαστικού της

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τη διπλή δολοφονία στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, των Άλισον Πάρκερ και Άνταμ Γουάρντ, μιας δημοσιογράφου και ενός εικονολήπτη, η οποία μεταδόθηκε «ζωντανά» στους τηλεοπτικούς δέκτες, καθώς οι δύο εργαζόμενοι του σταθμού WDBJ7, βρίσκονταν εκείνη την ώρα σε απευθείας σύνδεση.

Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος κάμεραμαν είχε πρόσφατα αρραβωνιαστεί με την Μελίσα Οτ, που εργάζεται στο ίδιο κανάλι ως παραγωγός, και μάλιστα βρισκόταν στον κοντρόλ της εκπομπής, στον «αέρα» της οποίας μεταδόθηκε η αποτρόπαια δολοφονία.

Τα πλάνα του άτυχου 27χρονου άνδρα, ήταν αυτά που οδήγησαν και στη σύλληψη του δράση του διπλού φονικού, καθώς ο Γουάρντ, πέφτοντας νεκρός από τα πυρά του 41χρονου δράστη Βέστερ Φλάναγκαν ή Μπράις Γουίλιαμς όπως ήταν γνωστός, κατόρθωσε να τραβήξει ένα πλάνο του, και να καθοδηγήσει τις αρχές στην ταυτοποίησή του.

Ο Άνταμ Γουάρντ είχε κάνει πρόταση γάμου στην Μελίσα τον Απρίλιο και τότε είχε δημοσιεύσει στο λογαριασμό του στο facebook τη σχετική φωτογραφία.

proposal

Η μέρα της τραγικής δολοφονίας ήταν η τελευταία μέρα για τη Μελίσα στη θέση αυτή, και γι’ αυτό ο καλός της είχε στολίσει το γραφείο της με μπαλόνια, ώστε εκείνη να τα δει όταν θα έφτανε αργότερα.

Ακολούθως, ο Γουάρντ έφυγε από το κανάλι για να κάνει την τελευταία, όπως αποδείχθηκε, ζωντανή σύνδεση με το κοντρόλ, από όπου η μνηστή του παρακολούθησε live το τραγικό τέλος του.

Σχόλια