Βολές Μαξίμου κατά ΔΟΛ για το νέο πρωτοσέλιδο του Βήματος

Βολές Μαξίμου κατά ΔΟΛ για το νέο πρωτοσέλιδο του Βήματος

Επίθεση κατά του “Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη” από το Μέγαρο Μαξίμου, λόγω του πρωτοσέλιδου του Βήματος της Κυριακής, που όπως και την προηγούμενη βδομάδα αναφέρεται στον εκλογικό νόμο, χαρακτηρίζοντας την πολιτική της κυβέρνησης ως “παιχνίδια με τους θεσμούς για να γίνουν καθεστώς”.
Στο κείμενο της εφημερίδας, σημειώνεται ακόμα πως η κυβέρνηση επιδιώκει να ελέγξει Δικαιοσύνη και ΜΜΕ. Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, έσπευσαν να απαντήσουν, τονίζοντας πως «Αυτοί που απέκτησαν «ισχύ και χρήμα» επωφελούμενοι για χρόνια από το καθεστώς της αδιαφάνειας και της διαπλοκής, σήμερα προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με τους τίτλους περί «καθεστώτος Τσίπρα». Διότι αντιλαμβάνονται ότι πλέον όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο».

Ενώ προσθέτουν ακόμα πως «Είναι οι ίδιοι που ασκούν πιέσεις σε κόμματα της αντιπολίτευσης για να μην υπερψηφιστεί η απλή αναλογική ώστε να διατηρήσουν τις τελευταίες ελπίδες για παλινόρθωση του καθεστώτος που τους προστάτευε. Ο ελληνικός λαός τούς έχει καταλάβει και επανειλημμένα καταδικάσει».Σχόλια